Volkan Demirel Logo
04TEMMUZ 2011
Yeni Sezon Hazırlıklarının İlk Bölümü Tamamlandı

Yeni Sezon Hazırlıklarının İlk Bölümü Tamamlandı

Sabah saatlerinde laktat testinden geçen Profesyonel Futbol Takımımız, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamladı.  

 

Fenerbahçemiz,  05 Temmuz Salı gününden itibaren yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Düzce’de bulunan Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesislerimiz de sürdürecek.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

 

Volkan, Serdar, Güiza ve Uğur da antrenmana katıldı
Antrenmana, ülkesinden dönen Daniel Güiza ile sezon sonunda A Milli Takımımızda forma giymelerinden dolayı 7 Temmuz’a kadar izinli olan ancak çalışmalara erken katılan Volkan Demirel ile Serdar Kesimal’ın yanı sıra üst solunum rahatsızlığı sebebiyle iki gündür çalışmalara katılmayan Uğur Boral da katıldı.   

 

Emre ile Gökhan antrenmanı takip etti

Milli takım formaları giymelerinden dolayı 7 Temmuz’a kadar izinli olan oyuncularımızdan Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül’de akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisileri’ne gelerek antrenmanın son bölümünü takip ettiler.

 

Antrenmana, Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, sezon sonunda Milli Takımlarda görev yapan bazı oyuncularımız ile Copa America’da görev alan futbolcularımız katılmadı.

 

Profesyonel Futbol Takımımız 05 Temmuz Salı günü öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yenilecek öğle yemeğinin ardından karayolu ile Düzce’ye hareket edecek. Fenerbahçemiz Salı gününden itibaren yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Düzce’de bulunan Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesislerimizde sürdürecek.


PAYLAŞ