Volkan Demirel Logo
06OCAK 2012
Yeni Transfer Özgür Çek Antrenmana Çıktı

Yeni Transfer Özgür Çek Antrenmana Çıktı

Fenerbahçemiz, Gaziantepspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda yeni transferimiz Özgür Çek de yer aldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 ayrı grup halinde yapılan ayak tenisi maçlarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan 6 minyatür kaleli maçla noktalandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı,  Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Sezer Öztürk ve sağ arka adalesinde zorlama tespit edilen Berk Elitez, takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Selçuk Şahin ile sol arka adalesinde zorlama tespit edilen Özer Hurmacı ve sağ arka adalesinde zorlama tespit edilen Erten Ersu antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı’na giden Issiar Dia ile U18 Futbol Milli Takımımızla Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası’na katılan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı.

Takımımız Gaziantepspor maçı hazırlıklarına 7 Ocak Cumartesi günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ