Volkan Demirel Logo
07NİSAN 2011
Yobo, Takımla Birlikte Çalıştı

Yobo, Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz, deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Bir süredir antrenmanlara katılamayan Joseph Yobo, bugün yapılan çalışmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat  25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Adalesindeki sertleşme nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkamayan Nijeryalı defans oyuncumuz Joseph Yobo, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Sakatlığı süren Issiar Dia antrenmanı çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Selçuk Şahin ise sahada ve salonda, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sağ arka üst adalesinde sertleşme bulunan Gökay Iravul ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Fenerbahçemiz, 8 Nisan Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 11.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı tutulacak bu çalışmanın arından, Takımımız karayoluyla Eskişehir’e hareket edecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ