Volkan Demirel Logo
14EKİM 2011
Yobo Takımla Birlikte Çalıştı

Yobo Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Soğuk algınlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkamayan Joseph Yobo, bugünkü çalışmanın tamamında yer aldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Üst sahada yapılan koşu, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, alt sahada 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları süren Volkan Demirel ve Serkan Kırıntılı antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Serdar Kesimal, Bireysel Oyuncu Antrenörümüzü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. U19 Takımımızdan dönen Recep Niyaz ise 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından yaptığı yenilenme çalışmasıyla antrenmanı noktaladı.

Fenerbahçemiz, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına, 15 Ekim Cumartesi günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

 

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ