Volkan Demirel Logo
22EYLÜL 2010
Yobo Takımla Çalıştı

Yobo Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Yobo da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda yapılan top oyunları ve yine dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Çift kalenin sonlarına doğru sol ayak bileğine darbe alan Semih çalışmayı yarım bıraktı. Sakatlığı geçen Yobo ve gribal enfeksiyonu atlatan Gökhan Ünal takımla tüm çalışmalara katıldı.

Sakatlığı süren Emre ve Uğur Boral antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Mert Günok, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, sahada ayrı bir programla çalıştı. İzinli olduğu için antrenmana katılmayan Volkan Demirel, antrenmanın sonlarına doğru tesislere gelerek tedavisini devam etti. Tedavisini ülkesinde sürdüren Güiza ise antrenmanda yer almadı.

Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 23 Eylül Perşembe günü yapacağı çift antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak günün ilk çalışması basına kapalı, saat 18.00’de başlayacak ikinci antrenman ise basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
YOBO, TAKIMLA, ÇALIŞTI