Volkan Demirel Logo
20NİSAN 2011
Yobo Ve Bilica Takımla Çalıştı

Yobo Ve Bilica Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Rahatsızlık ve sakatlıkları nedeniyle dünkü antrenmana çıkamayan oyuncularımız Joseph Yobo ve Fabio Bilica, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas organizasyonlarıyla devam etti. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede görev aldı.

Boğaz enfeksiyonu geçiren Volkan Demirel antrenmana çıkmadı. Sağ ön üst adalesinde zorlama bulunan Mert Günok da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Omzundaki sakatlığı süren Gökhan Gönül ve kasığında zorlama hissettiği için dünkü antrenmanı yarım bırakan Özer Hurmacı da antrenmanda yer almadı. Bu oyuncularımız da tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam etti. Selçuk Şahin, Issiar Dia ve Mamadou Niang, antrenmanın ilk bölümünü düz koşu yaparak tamamladı. Daha sonra Niang çalışmalarını salonda sürdürürken; Dia ve Selçuk, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ayrı çalışmalar yaptı. Kasığında ağrı hisseden Okan Alkan da çalışmayı yarım bıraktı.

Fenerbahçemiz Bucaspor maçı hazırlıklarına, 21 Nisan Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
YOBO, VE, BİLİCA, TAKIMLA, ÇALIŞTI