Volkan Demirel Logo
25OCAK 2006
Yoğun Kar Yağışına Rağmen<br>
ara Vermek Yok

Yoğun Kar Yağışına Rağmen
ara Vermek Yok

Takımımız bugün Dereağzı tesislerinde yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizden İlhan Ekşioğlu tarafından izlenen ve yoğun tipiye rağmen yapılan idmanda saha çalışması, top tekniği ve eğlenceli oyun formatı denendi.
Kalecilerimizden Volkan Demirel’in çift saha maçında takım içinde gösterdiği performans ise görülmeye değerdi. Antrenmanın son bölümünde aldığı darbeyle sol dizinden sakatlanan Fransız oyuncumuz Nicolas Anelka çalışmayı yarım bıraktı.
Saat 14.30’da düz koşu ve ısınma hareketleriyle çalışmaya başlayan takımımız yoğun kar yağışına rağmen hız kesmeden 1 saat 50 dakika süreyle Dereağzı tesislerinde çalıştı.
Oyuncumuz Selçuk takımdan ayrı olarak fizyoterapistle birlikte çalıştı.
Geniş ve dar alanda yapılan taktik ağırlıklı maçlardan sonra konsantrasyona yönelik eğlenceli oyun formatına uygun çift toplu, çift kale maç yapıldı.
Bu maç esnasında Fransız oyuncumuz aldığı darbeyle sağ dizinden sakatlandı. Doktorumuz Ethem Kavukçu Anelka’nın tedavisine başlanıldığını, ilk müdahalelerin yapıldığını ancak ağrı şikayetinin devam etmesiyle oyuncumuzun MR’ının çekileceğini bildirdi.
Antrenman sonrası özellikle Brezilyalı oyuncularımız ve diğer oyuncularımız  saha kenarındaki karlarla kartopu oynadı.
Takımımız yarın 14.30’da yine Dereağzı Tesislerindeki suni çim sahada çalışmalarına devam edecek.

PAYLAŞ