Volkan Demirel Logo
20MARCH 2017
2. Futbol Zirvesi Haliç Kongre Merkezi’nde Gerçekleştirildi

2. Futbol Zirvesi Haliç Kongre Merkezi’nde Gerçekleştirildi

Kulüpler Birliği Vakfı’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2. Futbol Zirvesi, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
 

beIN SPORTS desteğiyle, ülke futboluna değer katma ve marka değerini artırma hedefiyle gerçekleştirilen 2. Futbol Zirvesi’nde UEFA, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), NBA, Bundesliga, La Liga, Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) gibi markalaşmış kurum ve spor organizasyonlarının üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, Türk ve dünya futbol endüstrisine yön veren uzman isimleri yer aldı.

Ülke futbolunun hem ticari hem de sportif anlamda daha iyi noktalara taşınması amacıyla düzenlenen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılıp bir konuşma yaptı. Zirvede Kulübümüzü; Başkanımız Aziz Yıldırım, Yöneticilerimiz Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Nihat Özbağı, Önder Fırat ve Cenk Başak, Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel ve İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya temsil etti. Zirvede ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Yönetimi, İstanbul mülki amirleri, Süper Lig, TFF 1., 2 ve 3. Lig kulüp başkanları ve yöneticileri, Milli Takım  oyuncuları ve çeşitli yabancı konuklar da yer aldı.

Zirve'de, 'FUTBOLA DEĞER' teması çerçevesinde, sahadaki futbolculardan hakemlere, teknik kadrolardan Kulüp yönetimlerine, taraftarlardan saha gerisinde hizmet sunan görevlilere, sponsorlardan yayın ekiplerine kadar dünya üzerinde milyarlarca insanın yaşamına temas eden bir 'değer' olarak futbol her boyutuyla ele alındı.

Düzenlenen panel, oturum ve konuşmalarda Türk futbolu; marka değeri, futboldaki yenilikler ve futbolun ticari yönü ekseninde değerlendirildi ve futbolumuza daha fazla değer katma yolunda atılabilecek adımların saptandı.


SHARE