Volkan Demirel Logo
29OCTOBER 2013
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında, 2 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda dönüşümlü olarak yapılan 6’ya 6 hücum defans organizasyonlarıyla süren antrenman, tam saha maçla tamamlandı.

Tam saha maçta girdiği ikili mücadele sonrası sağ kaşı açılan Moussa Sow'a Takım Doktorumuz Burak Kunduracıoğlu tarafından bir dikiş atılırken, oyuncumuz  tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Antrenmanın ilk bölümünde Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve Murat Hocaoğlu, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürürken, ikinci bölümde gerçekleştirilen çift kale maçta görev aldılar.

Futbolcularımızdan Emre Belözoğlu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Raul Meireles antrenmanın ik bölümünde takımla birlikte çalıştı, ikinci bölümde ise özel program ile antrenmanı tamamladı. Gökhan Gönül ise takımdan ayrı yaptığı özel program ile antrenmanı noktaladı.

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak olan antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


SHARE