Volkan Demirel Logo
05JANUARY 2013
Antalya Derneğimizden “Birlik Ve Beraberlik” Gecesi

Antalya Derneğimizden “Birlik Ve Beraberlik” Gecesi

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Teknik heyetimiz ve futbolcularımız, Antalya Fenerbahçeliler Derneği’nin, Takımımızın kamp yaptığı otelde düzenlediği "birlik, beraberlik ve dayanışma" gecesine katıldı.

Antalya Sentido Zeynep Golf Hotels’de düzenlenen bu organizasyon, Fenerbahçe marşları eşliğinde başladı. Salona, alkışlarla giren Başkan Vekilimiz Abdullah Kiğılı, Asbaşkanlarımızdan Mithan Yenigün, İsfendiyar Zülfikari, Genel Sekreterimiz Talat Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Turhan Şahin, Yalçın Haker, Hüseyin Ersan Topbaş, Eski Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı ile Teknik heyet ve futbolcularımız, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Vekilimiz Abdullah Kiğılı, Asbaşkanımız Mithat Yenigün ve Antalya Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin yaptığı açılış konuşmalarının yanı sıra Yöneticilerimize plaket de verildi.

Mithat Yenigün: "Fenerbahçelilik ruhu bu atmosferde ortaya çıkıyor"
Gecede konuşma yapan Asbaşkanımız Mithat Yenigün, böyle bir gecede Fenerbahçelilik ruhunun yansıtıldığına dikkat çekerek, "Aslında çok da söze gerek yok. Fenerbahçelilik ruhu ve taraftarın takıma yakınlığı bu atmosferde belli oluyor. Biz de yöneticiler olarak bu atmosfere nasıl bir katkı yapabileceğimizi konuşuyoruz. Herkese Fenerbahçe’yi sevdirmeye çalışıyoruz. Yeni başarılara imza atacağız. Yarın bayan basketbol takımımızın final maçı var. Türkiye Kupası’nı kazanarak, müzemize götüreceğiz. Fenerbahçe bütün branşlarda iddialıdır. Antalya Derneğimize teşekkürler. Antalya bir nevi dönüşüm noktası oluyor. Ben, sezon içindeki olumsuzlukların bundan sonraki süreçte telafi edileceğine inanıyorum. Şampiyon olduğumuz sene de kötü başlayıp, iyi bitirdik. Ben, 2013 yılının hayırlı olmasını ve kulübümüz için başarı getirmesini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Abdullah Kiğılı: "Muhteşem bir Fenerbahçe sevgisi var"
Asbaşkanımız Mithat Yenigün’ün ardından söz alan Başkan Vekilimiz Abdullah Kiğılı ise, "Şu anda söylenecek bir şey yok. Müthiş bir sevgi seli ve Fenerbahçe sevgisi var. Bu da görülmeye değer. Bu taraftara ne kadar hizmet etsek azdır. İnanılmaz bir coşku var. Fenerıum ürünlerine olan talep de gerçekten çok güzel. Antalya’ya bundan 3 yıl önce de dernek açılışı için geldik. Antalyalılar bize bu gücü verdiği sürece Fenerbahçe daha çok büyüyecek. Bu sevgi seli karşısında konuşamıyorum. Fenerbahçe, 3 kulvarda da iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu sevgi seli karşısında çok daha fazla çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Herkese teşekkürler" şeklinde konuştu.

Talat Yılmaz: "Bir arada olmak gurur verici"
Antalya Fenerbahçeliler Derneğimiz tarafından düzenlenen geceyi, FB TV’ye değerlendiren Genel Sekreterimiz Talat Yılmaz da, bir arada olmanın coşkusunu yaşadıklarını belirterek, "Bir arada bu kadar coşkulu olmak gurur verici. Tek yürek olmuş bu Fenerbahçelilerin, hakkından gelemeyeceği iş yok. Bu da Fenerbahçemizin yolunun açık olduğunu gösteriyor. Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Yönetici olarak sorumluğumuz arttı. Taraftarlarımız gerçekten hocalarına, bizlere güveniyorlar. Takımımız kaliteli ve üst sıralarda olmaya layıktır. Belli puan kayıpları oldu ama bir yol kazası olarak düşünüyoruz. Kaybımızı telafi ettireceğiz" açıklamasında bulundu.

Turhan Şahin: "Fenerbahçe’nin büyüklüğü tarifsizdir"
Yönetim Kurulu Üyelerimizden Turhan Şahin, bu geceyi düzenleyen Antalya Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkürlerini ileterek, "Derneğimize teşekkürler. Önemli bir gece. Yarın da Bayan Basketbol Takımımızın final maçı var. Onları da ziyaret ettik ve moral/motivasyon içerisindeler. Yarın Galatasaray’ı yenerek, kupayı kazanacağız. İslam Çupi’nin dediği gibi, Fenerbahçe’nin büyüklüğü tartışılmaz, başka bir türlü sevgi ve büyüklük. Ben bu geceyi yaşatanlara teşekkür ediyorum.  Bu sevgiyi tarif edemeyiz. Salona girişte çok güzel karşılandık" açıklamalarını yaparken, Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Haker ise, "Derneğimiz bize güzel bir gece yaşatıyor. Hem takımımızı, hem de bizi yalnız bırakmadılar. Ben bu geceyi organize eden herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz"
Antalya Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Varol, "Değerli Fenerbahçeliler, Sayın Yöneticilerimiz, Teknik Heyetimiz, hepiniz hoş geldiniz. Antalya Fenerbahçeliler Derneği’nin bu gecesinde bir arada olmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Şampiyon olduğumuz sezon, Yeni Malatya maçından sonraki süreci hepimiz hatırlıyoruz. İnandık ve şampiyon olduk. Ben bu geceyi onurlandıran herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aykut Kocaman: "En önemli desteğimiz, taraftarımız"
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman da, "Şampiyon olduğumuz sezon kötü geldik ama iyi bitirdik. Bu sene yine sonunu iyi getireceğiz. Buradaki en büyük destek büyük Fenerbahçe taraftarının varlığıdır" şeklinde konuşurken, Takımımız adına söz alan Kalecimiz Volkan Demirel ise, "Herkese teşekkürler. Onların desteğiyle, isteklerin de ne olduğunu biliyoruz. Sezon onunda herkesi mutlu etmeye çalışacağız" dedi.

Fenerbahçe marşları eşliğinde devam eden gecede; Antalya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Can Demirci, Yöneticilerimiz ile Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’a  plaket verirken, Başkan Vekilimiz Abdullah Kiğılı da Başkan Demirci’ye, Fenerbahçe forması takdim etti.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


SHARE