Volkan Demirel Logo
10DECEMBER 2013
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında, 13 Aralık Cuma günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yoğun kar yağışı altında gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda, dönüşümlü olarak  yapılan hücum ve defans organizasyonları ile tamamlandı. 

Kalecilerimizden Volkan Demirel, Mert Günok ve Erten Ersu kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştıktan sonra hücum ve defans organizasyonlarında görev aldılar. Altyapı takımlarımızda görev alan 11 oyuncu da antrenmanda yer aldı. 

Dün yapılan antrenmana tedbir amaçlı katılmayan Gökhan Gönül takımla birlikte yapılan çalışmaların tamamında yer alırken, Egemen Korkmaz ise antrenmanı tedbir amaçlı içeride yaptığı çalışma ile sürdürdü. Emre Belözoğlu’nun da tedavisine devam edildi.

Fenerbahçemiz, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarını 11 Aralık Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.Saat 11.00’de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek..


SHARE