Volkan Demirel Logo
11SEPTEMBER 2014
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Profesyonel Futbol Takımımız, Trabzonspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu da antrenmanın bir  bölümünü izledi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.30’da başlayan çalışma, 1 saat 20 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğulları, antrenmanın ilk bölümünde kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, ikinci bölümde ise çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Henüz milli takımlarından dönmeyen Emmanuel Emenike ile Moussa Sow’un yanı sıra sağlık kontrolleri nedeniyle Almanya’ya giden Egemen Korkmaz ile tedavileri devam eden Raul Meireles ve Caner Erkin antrenmanda yer almadı. Öte yandan ilk bölümde takımla çalışan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Hakan Cinemre ve Michal Kadlec, ikinci bölümde ise takımdan ayrı çalıştı.

Fenerbahçemiz, Trabzonspor maçının hazırlıklarını 12 Eylül Cuma günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilecek çalışma saat 18.30’da başlayacak.

Burak Kunduracıoğlu, Fenerbahçe Televizyonu’na tedavileri devam eden oyuncularımızla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
Caner Erkin: Oyuncumuzun Milli takımda rakip oyuncu tarafından talihsiz bir şekilde ayağına basıldı. Bunun sonucunda da o bölgede bir kanama ve ezilme oldu. Ezilme hem yumuşak dokuda hem de kemikte oldu. Kemik yapıda ve yumuşak dokuda ödem oluştu. Başparmağın altında iki tane bağ var ve onların ikisi de kısmi zarar görmüş. Futbolcumuzun tedavisine başladık.  Oyuncumuz her gün daha iyiye gidiyor.

Raul Meireles: Dün arka adalesinde 2.derece kısmi bir yırtık oldu. Onun da MR’ları çekildi ve tedavi sürecine başladık. Bugün de özel program eşliğinde tedavilerine devam ediyoruz.

Egemen Korkmaz: Bugün kontrolü vardı ve Almanya’da onu ameliyat eden hekimlerle iletişime geçtiğimizde; kıkırdak iyileşmesinin gayet iyi yönde olduğunu konuştuk. 4-6 haftalık bir süreç içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabilecek bir seviyeye gelecektir. Bundan sonraki süreçte kuvvetlenme ve kondisyon tutmaya yönelik çalışmalar yapılacak.

Gökhan Gönül: Bileğindeki kemikte bir çatlak vardı. Kemiğin tek tarafında olan bir çatlaktı bu. Tedavisini yapıyoruz ve oyuncumuzu hazır hale getiriyoruz.

Mehmet Topal: Üst baldırına bir darbe aldı. Darbeye bağlı bir sıkıntı vardı. Ancak maçı ya da antrenmanları etkileyecek bir sıkıntı değil.

Bruno Alves: Alves’in durumu gayet iyi. Pazartesi gününden itibaren de takımla birlikte çalışmaya başladı. Tedavilere olumlu cevap verdi. Herhangi bir olumsuz durum yok.

Mert Günok: Sadece belde bir spazmı vardı. Tedavileri yapıldı ve şu an için gayet iyi durumda.”


SHARE