Volkan Demirel Logo
23MAY 2016
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Galatasaray ile 26 Mayıs Perşembe günü saat 21.15’te Antalya Stadyumu’nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimine saat 10.00’da başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncuylarımız, 5'e 2 top kapma ve pas çaşıması yaptılar. Pas organizasyonları ve yapılan çift kale maçlarla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Tesislerimize gelen minik taraftarlarımızda antrenmanın bir bölümünü izlediler ve futbolcularımıza bir araya geldiler.
 
Robin van Persie, Simon Kjaer ve Abdoulaye Ba takımla çalışırken, Mehmet Topuz, Lazar Markovic ve Uygar Mert Zeybek ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Rehabilitasyon süreci devam eden Volkan Demirel ile A Milli Takımımızın EURO 2016 geniş aday kadrosunda yer alan oyuncularımız; Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Alper Potuk antrenmanda yer almadı.

Takımımız,  Galatasaray maçının hazırlıklarını 24 Mayıs Salı günü saat 10:00’da Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SHARE