Volkan Demirel Logo
26APRIL 2018
Başkanımız Aziz Yıldırım’A

Başkanımız Aziz Yıldırım’A "Önce Çocuk" Sergisinden Plaket

Başkanımız Aziz Yıldırım’a, çocuk istismarına dikkat çekmek için düzenlenen “Önce Çocuk” isimli sergiye verdiği destekten ötürü bir plaket takdim edildi.

Çocuk istismarından etkilenen çocukların rehabilitasyonu için kullanılmak üzere çeşitli eşyaların açık artırma ile satıldığı “Önce Çocuk” isimli sergi, UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ve Ataşehir Watergarden iş birliğiyle gerçekleştirildi.

Sergiye ilk desteği yapan Başkanımız Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi’nde mektuplarını yazdığı kalemi çocuklar için bağışlamıştı. Desteğinden dolayı plakete layık görülen Başkanımız Aziz Yıldırım, çocuk istismarına dikkat çekmek için düzenlenen projeye bağışta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Kaptan Volkan Demirel ise çocuk istismarına dikkat çekmek için Fenerbahçe formasıyla çıktığı 500. maçta giydiği eldivenleri bağışladı.

Sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerinin kişisel eşyalarının satışa çıktığı sergide elde edilecek gelir, çocuk istismarı ile mücadeleye aktarılacak.

SHARE