Volkan Demirel Logo
13SEPTEMBER 2014
Başkanımız Aziz Yıldırım Takımımızı Uğurladı

Başkanımız Aziz Yıldırım Takımımızı Uğurladı

Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, takım kaptanlarımızdan Volkan Demirel, teknik heyetimizi ve oyuncularımızı Trabzon’a uğurladı.

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasında 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bugün öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Trabzon’a hareket edecek.

Öncesinde Can Bartu Tesislerimize gelen Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, takım kaptanlarımızdan Volkan Demirel, teknik ekibimizi ve takımımızı yalnız bırakmadı.

Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu ile Volkan Demirel, teknik heyet ve oyuncularımızla tek tek tokalaşarak, başarılar diledi.

Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike.


SHARE