Volkan Demirel Logo
22NOVEMBER 2014
Başkanımız Ve Futbolcularımızdan Taraftarlarımıza Büyük Sürpriz

Başkanımız Ve Futbolcularımızdan Taraftarlarımıza Büyük Sürpriz

“Hedef 1 Milyon Üye” projesi için oluşturulan iletişim merkezine gelen  Başkanımız Aziz Yıldırım ile Profesyonel  futbol  takımımızın  yıldız futbolcuları Volkan , Bekir , Kuyt , Diego ve Alper ile takım menajeri Hasan Çetinkaya operatörler tarafından aranan  Fenerbahçe taraftarlarıyla sohbet ettiler.

Telefonla aranan taraftarların ilk etapta Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcularla konuştuklarına inanamayıp büyük şaşkınlık yaşadıkları da oldu.

Taraftarlarımıza “Hedef 1 Milyon Üye”  projesinin önemini ile Fenerbahçe Spor Kulübü için ne kadar büyük bir çalışma olduğunu ve onlara projenin ayrıntılarını anlatan futbolcular aradıkları kişilerin projeye destek vermesini istediler.

Yoğun bir telefon trafiği ile keyifli dakikalar yaşayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkan Nihat Özbağı, Yönetim Kurulu üyeleri Selim Kosif ve Yalçın Haker ile Hasan Çetinkaya daha sonra iletişim merkezinin çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldılar. 

Aynı zamanda Profesyonel Futbol Takımımız’ın yıldız oyuncularından Dirk Kuyt, Volkan Demirel, Alper Potuk ve Diego Ribas zorlu Bursaspor deplasmanı öncesi Fenerbahçe TV'nin sorularını yanıtladı.

Dırk Kuyt

Bizim için zorlu bir deplasman karşılaşması olacak ama takımımız yine gerçekten son derece iyi bir çalışma süreci geçirdi. Beşiktaş karşılaşmasından sonra bir diğer deplasman galibiyetini sabırsızlıkla bekliyoruz ve maçın başlama anını iple çekiyoruz.

Volkan Demirel

Ligdeki durumumuz adına çok önemli bir maç, Bursaspor’unda son haftalarda aldığı skorlar ve şuan ki performansı, şuan ki durumu çok iyi. Çok güzel bir maçın olacağını düşünüyorum. Bursaspor seyircisinin de stadı dolduracağını düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda stadlarımız da fazla seyirci bulamıyoruz ama Bursaspor’un her zaman taraftarı o stadı doldurur. Fenerbahçe gibi bir takımın geldiklerini bildikleri için güzel bir maç olacak hem seyircisiyle hem havasıyla hem de durumuyla. Biz galip gelerek hem liderliğimizi pekiştirmek istiyoruz hem de yolumuza devam etmek istiyoruz.

Alper Potuk

Bursaspor deplasmanı Türkiye’nin zor deplasmanlarından biri. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladılar. Tabi bizimde büyük bir çıkışımız var son haftalarda. Lider durumdayız, iyi durumdayız, iyi çalışıyoruz ve tesislerimizde iyi dinleniyoruz. Bence zor bir maç olacak ama Fenerbahçe Kulübü böyle zor maçların her zaman üstesinden gelmiştir. İnşallah Pazartesi günüde bir zor maçı daha atlatıp şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. 

Diego Ribas

Kritik bir karşılaşma daha bizi bekliyor, önümüzde zorlu bir karşılaşma var iki haftadır bu karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu maçtan üç puanı alabilmek üzerine sürdürdük. Şuanda ben takım halinde bu karşılaşmaya hazır olduğumuzu düşünüyorum. Üç puan hedefimiz, üç puanı alabilmek için her şeyimizi koyacağız bu karşılaşmada. Zorlu bir karşılaşma ama biz iyi bir maç çıkarmak istiyoruz.

 

SHARE