Volkan Demirel Logo
02SEPTEMBER 2015
Başkanımız, Yöneticilerimiz Ve Sporcularımızdan Fenerbahçe Yandex İle Hedef 1 Milyon Üye Tanıtım Gezisi

Başkanımız, Yöneticilerimiz Ve Sporcularımızdan Fenerbahçe Yandex İle Hedef 1 Milyon Üye Tanıtım Gezisi

Başkanımız Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, futbolcularımız ve bayan basketbolcularımız kulübümüzün en önemli projelerinden ikisi olan Fenerbahçe Yandex ve Hedef 1 Milyon Üye için taraftarlarımızla buluştu.

Fenerbahçe Yandex ve Hedef 1 Milyon Üye projelerimizin tanıtım gezisi Göztepe’de bulunan Kosifler Oto’dan başlayarak bölgede ve Sahilyolu’nda devam etti.

Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımızdan Önder Fırat, Tahir Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hakan Dinçay, Mali İşler Koordinatörümüz Tamer Yelkovan, futbolcularımızdan Volkan Demirel, Raul Meireles, Erten Ersu, Ertuğrul Taşkıran, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Fabiano Ribeiro, Josef de Souza ile Bayan Basketbol Takımımızın sporcuları bu gezide taraftarlarımızla bir araya geldi.  

Esnaf tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkanımız, yöneticilerimiz ve sporcularımız bölge esnafını ve taraftarlarımızı Fenerbahçe Yandex kullanmaya davet etti. Aynı zamanda ziyaretlerde esnafa Fenerbahçe Yandex broşürleri dağıltıldı. 

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Önder Fırat Fenerbahçe Yandex’te aramaların nasıl yapılması gerektiğini ve bu aramalardan kulübümüzün nasıl kazanç sağlayacağını bizzat anlattılar.

Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Asbaşkanlarımızdan Önder Fırat, Fenerbahçe Yandex'te 1 milyon olan hedeflerini 2.5 milyona çıkardıklarını söyledi.

Önder Fırat: “1 milyon olan hedefimizi 2.5 milyona çıkardık”

Taraftara olan güvenin boşa çıkmadığını belirten Asbaşkanlarımızdan Önder Fırat, 1 milyon olan hedeflerini 2.5 milyona çıkardıklarının da altını çizdi. Projelerin başarısı için çalışacaklarını ve gerekli açıklamaları yapacaklarını söyleyen Fırat, “Başkanımızın insiyatifiyle başlayan bu büyük projeye verilen destek gerçekten inanılmaz. Havayı dinlemeden yürüyüşe başladı, biz de ona eşlik ediyoruz. İnşallah bu projenin başarısı için ve taraftarımız tarafından benimsenmesi için bizde var gücümüzle çalışıp gerekli açıklamaları yapacağız. Daha sonra onlardan da Fenerbahçe Yandex’i indirip bol bol arama yapmalarını rica edeceğiz. Bugün 500 bin indiriciye ulaştık, Browser indiren. Artı direk internetten arayan 500 bin kişiye ulaştık. Biz 1 milyon olan hedefimizi 2 buçuk milyona çıkardık. Biz taraftarımızın gücüne çok inanıyoruz ve bu işi başaracağız. Taraftarımıza güvenimizin boşa çıkmadığını görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hakan Dinçay Fenerbahçe TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, dünya kulübü olmanın yolunu açtıklarını, devamını ise taraftarımızın getireceğini söyledi.

Hakan Dinçay: “Biz dünya kulübü olmanın yolunu açtık, devamını getirmek taraftarımızın elinde”

Öncelikle Fenerbahçe taraftarının bu anlamlı ve önemli projede kulüplerini desteklemelerini beklediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hakan Dinçay, “Dünya kulübü olmanın en büyük projelerini Sayın Başkanımız Hedef 1 Milyon Üye ve Fenerbahçe Yandex’le başlattı. Kulübüne katkı sağlamak isteyen her taraftarımızın özverili şekilde dikkatlice inanarak incelemesi lazım. Gerçekten Fenerbahçe Yandex’e 1 kişi günde 40 defa girdiğinde günde 36 Dolar kazandırıyor kulübüne. Bu milyonlara ulaştığında ciddi rakamlara ulaşıyoruz. Bu da dünya yıldızlarının kulübümüze katılması demek. Dünya kulübüyüz diyoruz. Biz dünya kulübü olmanın yolunu açtık, devamını getirmek taraftarımızın elinde” şeklinde konuştu.

Bayan Basketbol Takım Kaptanımız Birsel Vardarlı ise Fenerbahçe TV mikrofonlarına tüm Fenerbahçelileri Fenerbahçe Yandex kullanmaya davet ettiğini söyledi.

Birsel Vardarlı: “Tüm Fenerbahçelileri davet ediyoruz”

Taraftarımızı Fenerbahçe Yandex kullanmaya davet eden Birsel Vardarlı ise, “Fenerbahçe Yandex’i desteklemek için 6 takım arkadaşımla beraber buradayız. Mağazaları gezip Fenerbahçe Yandex’in nasıl kullanılacağını öğretiyoruz. Tüm Fenerbahçelileri davet ediyoruz. Sadece alışkanlığımızı değiştireceğiz. Çok basit bir şey. Ne kadar tıklarsak o kadar katkı olacak” ifadelerini kullandı.

SHARE