Volkan Demirel Logo
19MAY 2015
Bursaspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Bursaspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 21 Mayıs Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerimizde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenman öncesinde Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımız ve teknik heyetimiz Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı açtıkları Türk Bayrağı ile kutladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18:00’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda pas organizasyonlarıyla devam etti. Çalışma dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Maçı kazanan takımın oyuncuları objektiflerimize galibiyet pozu verdi.

Teknik heyetten özel izinli olan Emre Belözoğlu antrenmanda yer almazken, Emmanuel Emenike antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Mehmet Topuz, Caner Erkin, Volkan Demirel, Egemen Korkmaz ve Alper Potuk çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Fenerbahçemiz, Bursaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının hazırlıklarını, 20 Mayıs Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerimizdeki antrenman saat 18:00’da başlayacak.

SHARE