Volkan Demirel Logo
08FEBRUARY 2013
Çalışmalar Sürüyor

Çalışmalar Sürüyor

Fenerbahçemiz, 10 Şubat Pazar günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam etti. Yine dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve A2 Takımımızdan dönen Erten Ersu ise takımdan ayrı çalıştıktan sonra, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Antrenmana; Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Joseph Yobo ile U19 Milli Takımımız ile İspanya’da bulunan Recep Niyaz katılmadı. İzinli olarak antrenmana katılmayan Sezer Öztürk ise, çalışmalarını kendisine verilen özel program dahilinde sürdürdürken, Erten Ersu ile A2 Takımımızdan dönen Beykan Şimşek, çalışmalarda yer aldı.

Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını, 9 Şubat Cumartesi günü yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 10.30’da başlayacak çalışma basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. Antrenman sonrasında özel uçakla Adana’ya gidecek olan Takımımız, ardından ise karayolu ile Mersin’e geçecek.


SHARE