Volkan Demirel Logo
15SEPTEMBER 2017
Dilşad Terzioğlu Ve Baturalp Soydaş Dünya Evine Girdi

Dilşad Terzioğlu Ve Baturalp Soydaş Dünya Evine Girdi

Fenerbahçe Televizyonu spikerlerinden Dilşad Terzioğlu ile Fenerbahçe Futbol Takımı İdari İşler Sorumlusu Baturalp Soydaş hayatlarını birleştirdi.

Etiler'de bir otelde gerçekleştirilen düğün törenine Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımız Önder Fırat, Ozan Balaban, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Barış Aydil ve Cenk Başak, Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya, futbolcularımız ve kulüp çalışanlarımızın yanı sıra çiftin ailesi ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikâh şahitliğini Başkanımız Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyesi Necdet Şentürk yaptı. Nikâhın kıyılmasının ardından Başkanımız Aziz Yıldırım, Dilşad ve Baturalp çiftine mutluluklar diledi. Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, takım kaptanımız Volkan Demirel, eski futbolcularımız Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt ve Raul Meireles de eşleriyle birlikte sahneye geldi ve Dirk Kuyt evlilik cüzdanını geline verdi. Fotoğraf çekiminin ardından yeni evli çift ilk danslarını etti.

Dilşad ve Baturalp çiftini kutluyor, kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

SHARE