Volkan Demirel Logo
27MAY 2018
Dirk Kuyt Jübilesini Yaptı

Dirk Kuyt Jübilesini Yaptı

2012-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen, gerek saha içi gerekse saha dışındaki örnek davranışlarıyla herkesin takdirini kazanan Dirk Kuyt, aktif futbol hayatını noktaladı.

Feyenoord'un stadı De Kuip'te düzenlenen jübilede Feyenoord efsaneleri, Hollanda Milli Takımı efsaneleri ve Kuyt'ın Liverpool ile Fenerbahçe'de beraber oynadığı futbolculardan kurulu takım olmak üzere üç farklı ekip yer aldı.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, kaptan Volkan Demirel, sarı lacivertli formayı birlikte giydiği isimlerden Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Selçuk Şahin, Moussa Sow ve Pierre Webo da jübilesinde Dirk Kuyt'ı yalnız bırakmadı.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman Liverpool - Fenerbahçe karmasının teknik direktörlüğünü yaptı. Feyenoord efsanelerini Ronald Koeman, Hollanda Milli Takımı efsanelerini ise Louis van Gaal yönetti.

Üç takımda da forma giyen Dirk Kuyt, tribünleri eşi ve çocuklarıyla dolaşarak selamladı. Kuyt, taraftarlar ve jübilesine katılan isimlere tek tek teşekkür etti.

2012 yılında Liverpool'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ve sarı lacivertli ekipte 3 sezon oynayan Hollandalı Yıldız, Feyenoord'da kariyerine şampiyonlukla nokta koymuştu. Profesyonel kariyerinde 799 maça çıkan ve 295 gol atan Kuyt, Fenerbahçe'de ise Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşamıştı.

SHARE