Volkan Demirel Logo
11JANUARY 2017
Fenerbahçe 3-1 Partizani Tiran (Hazırlık Maçı)

Fenerbahçe 3-1 Partizani Tiran (Hazırlık Maçı)

Fenerbahçemiz,  hazırlık maçında karşılaştığı Arnavutluk’un Partizani Tiran takımını 3-1’le geçti.  Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan maçta gollerimizi 5. dakikada Ozan Tufan, 8. dakikada Fernandao ve 81. dakikada İsmail Köybaşı kaydetti. Rakip takımın tek golünü ise 83. dakikada Ekuban attı. Ekibimiz bu sonuçla ikinci hazırlık maçından da galip ayrılmış oldu. Takımımız geçtiğimiz Pazar günü de burada Denizlispor’u 5-1 yenmişti.

Profesyonel Futbol Takımımız maça; Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Petrovich Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Jeremain Lens, Oleksandr Karavaiev, Fernandao on biriyle başladı.

5. dakikada Lens’in kaptığı topta Şener sağdan içeri ortasını yaptı. Ceza alanı içinde topu iyi kontrol eden ve rakiplerinden kurtulan Ozan Tufan, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0

8. dakikada soldan Lens’in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Karavaiev, topa gelişine vurdu. Altı pas içinde Fernandao’nun dokunduğu meşin yuvarlak, ağlara gitti. 2-0

Önce baskısını sürdüren Takımımız, Lens, Fernandao ve Karavaiev ile ilk yarının kalan dakikalarında rakip kalede etkili oldu.

63. dakikada Ekibimizde 5 değişiklik birden gerçekleşti. Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Oleksandr Karavaiev ve Lens oyundan çıktı. Bu isimlerin yerine; Fabiano Ribeiro, Alper Potuk, İsmail Köybaşı, Salih Uçan ve Miroslav Stoch oyuna dahil edildi.  71.dakikada da Şener’in yerine Caner Koca oyuna girdi.

Oyuncu değişiklikleri sonrasında da rakip kalede gol arayışını sürdüren Dirk Advocaat’ın öğrencileri; 79. dakikada üçüncü gole çok yaklaştı. Alper’in ortasında Fernandao ceza alanı içinde kafayı vurdu. Önce kaleci, ardından savunma topu çıkardı.  

81. dakikada savunmanın uzaklaştırmaya çalıştırdığı topa sol ayağıyla sert vuran İsmail Köybaşı, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-0

83. dakikada Partizani Tiran, Ekuban ile farkı 2‘ye indirdi. 3-1

Kalan dakikalarda maçta başka gol olmadı ve Ekibimiz Antalya kampını bu galibiyetle tamamladı.
 
 

SHARE