Volkan Demirel Logo
07JULY 2017
Fenerbahçe Gazetesi’nin 163. Temmuz Sayısı Çıktı!..

Fenerbahçe Gazetesi’nin 163. Temmuz Sayısı Çıktı!..

Milyonların tutkusu, Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi’nin 163. Temmuz sayısı yine dopdolu içeriği ile tüm Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu. Hedefimiz her zaman olduğu gibi Fenerbahçeli taraftar ve sarı laciverte gönül verenlere doğru bilgi aktarmak…

Fenerbahçe Gazetesi’ni Fenerium Mağazaları, Merkez Gazete Bayileri ve Fenerbahçe Dernekleri ile Turkcell-Dergilikte bulunan Erkek ve Hobi kategorilerinden de ulaşabilirsiniz.  http://trcll.im/dergilik

Gazetede yayınlanan, Fenerbahçe ile ilgili güncel, doğru haber ve özel fotoğraflar yeni tasarımıyla okuyucularımızın hizmetine giren www.fenerbahcegazetesi.comweb sitemizden de takip edebilirsiniz. Ayrıca web sitemizde bulunan e-gazete butonuna tıklayarak gazetemizi dijital olarak okuyabilirsiniz.

*Gazetemizin Temmuz sayısında kapağımızı Avrupa Şampiyonu, Spor Toto Basketbol Ligi Şampiyonu ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı alan Erkek Basketbol Takımımız süslüyor.

*Gazetemizde Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferlerini ve yeni teknik direktörümüz Aykut Kocaman’ın imza törenlerinden ayrıntıları bulabilirsiniz.

*Efsane futbolcumuz Cemil TURAN, gazetemizin köşesini yine boş bırakmadı ve “Başarılar Aykut Hocam” dedi.

*Türk spor tarihinin en büyük başarılarından olan Euroleague Kupası’nı ülkemize getiren Basketbol takımımız, geçtiğimiz ay da Spor Toto Basketbol Ligi’nin şampiyonu oldu. Erkek Basketbol Takımımızın şampiyonluğuyla ilgili her şey Fenerbahçe Gazetesi’nde.

*Fenerbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atila BARTIN bu sayımızda “Yeni Umutlara Yeni Hedeflere” başlıklı bir yazı yazdı.

* Geçtiğimiz yıl kasım ayında Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi’yle 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayan Doğuş Grubu, geçtiğimiz ayda da Erkek Basketbol Takımımıza sponsor oldu.  Fenerbahçe ve Doğuş Grubu ile imzalanan dev sponsorluk anlaşmasını gazetemizde bulabilirsiniz.

* Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesislerimizde sürdüren Fenerbahçemizin Kaptanı Volkan Demirel’in yapmış olduğu basın toplantısını gazetemizde okuyabilirsiniz.

*Duayen gazeteci-yazar Eyüp KARADAYI, “Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan kahramanlar” köşesinde bu ay Dusan Pesic’i konuk ediyor.

* Kadın Voleybol Takımımız yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendiriyor. Yeni transferlerimizi Fenerbahçe Gazetesi’nde bulabilirsiniz.

* Gazetemize yazılarıyla katkıda bulunan Emre Polat’ın yazmış olduğu “Bosman Kararlarının Yıldızları” başlıklı yazıyı Fenerbahçe Gazetesi’nde okuyabilirsiniz.

*Usta spiker Halit Kıvanç’ın “Futbol Bir Aşk” adlı kitabında yazmış olduğu başından geçmiş ilginç olayları gazetemizde bulabilirsiniz.

* Hedef 1 Milyon Projesi’nin gelişiminde katkıları olan Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Yahya Uğur ile yapmış olduğumuz özel röportajı gazetemizde okuyabilirsiniz.

*Gazeteci Eyüp Karadayı Bunları Biliyor Musunuz? Başlıklı köşesinde her zaman Fenerbahçe ve Dünya sporu ile ilgili ilginç anekdotları arayıp, buluyor ve sizler için kaleme alıyor… www.fenerbahcegazetesi.com

*Konuk yazarlarımızdan Jak Benzonana’nın “Şampiyonlar Şampiyonu Fenerbahçe” başlıklı yazısını gazetemizin sayfalarında bulabilirsiniz.

*Bunların dışında çeşitli branşların faaliyetleri ile yurdun ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kurulu Fenerbahçe Dernekleri’nin aktiviteleri, sosyal içerikli etkinliklerini, spor okullarının faaliyetlerini yine Fenerbahçe Gazetesi’nde okuyabilirsiniz…

* Fenerbahçe Gazetesi’ne yazıları ile katkıda bulunan; Eyüp KARADAYI, Bedri BAYKAM, Cemil TURAN, , Jak BENZONANA, , Atila BARTIN, Emre POLAT’ın yazılarıyla gazetenin köşelerini süsleyen, güçlü kalemlerin ilginç yazıları sizlerle birlikte…

* Bunların dışında, çeşitli branşların faaliyetleri ile yurdun ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kurulu Fenerbahçeliler Dernekleri’nin aktiviteleri, sosyal içerikli etkinliklerini, spor okullarının faaliyetlerini  yine Fenerbahçe Gazetesi’nde okuyabilirsiniz..

* İmtiyaz sahibi ve Sorumlu yazı işleri müdürü Atila BARTIN, önderliğinde hazırlanan her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyor.. Gazetemiz, taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe’nin bilinmeyen ve merak edilen yanlarını tanıtmaya devam edecektir.

ÖNEMLİ UYARI

Fenerbahçe Gazetesi’ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece;  0551 292 1907 no.lu telefondan ve web sitemizden yapılmaktadır: www.fenerbahcegazetesi.com

Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur.

Fenerbahçe Gazetesi’ni bulamayan taraftarlar, detaylı bilgi için [email protected] adresine e-posta atabilirler.


SHARE