Volkan Demirel Logo
05DECEMBER 2015
Fenerbahçemiz Gaziantepspor’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz Gaziantepspor’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 6 Aralık Pazar günü Gaziantepspor’a konuk olacak. Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek.

Fenerbahçemiz, ligin 13. haftasını 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu elde ettiği 30 puanla lider tamamladı. Portekizli teknik adam Vitor Pereira yönetimindeki ekibimiz rakip kalelere 21 gol kaydederken, filesinde 10 gol gördü. 

Ligde geride kalan 13 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Mutlu Topçu yönetimindeki Gaziantepspor ise 15 puanla 13. basamakta bulunuyor. Rakip filelere 11 gol atan Gaziantepspor, kalesinde 20 gol gördü.

Hazırlıklar Tamamlandı

Fenerbahçemiz, ligin 14. haftasında karşılaşacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’da başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. 

Ağrıları bulunan Robin van Persie ile Raul Meireles, Mehmet Topuz ve Hakan Çinemre takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarına devam etti.

Saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Gaziantep’e hareket eden Takımımız, yaklaşık bir buçuk saatlik yolculuğun ardından maçın oynanacağı kente vardı ve kamp yapacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Takımımızın 19 kişilik kamp kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: 

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Bruno Alves, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Lazar Markovic, Luis Nani ve Fernandao.

Karşılaşmayı Serkan Tokat Yönetecek

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 14. haftasında Fenerbahçemiz ile Gaziantepspor arasında 6 Aralık Pazar günü Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek.

Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmanın yardımcı hakemleri Erdinç Sezertam ve Engin Erdem. Maçın dördüncü hakemi Ceyhun Sesigüzel. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mehmet Emre Atasoy ve Bülent Çenet.

Gaziantepspor İle 59. Randevu

Fenerbahçemiz ile Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında 6 Aralık Pazar günü yapacakları karşılaşmayla lig tarihinde 59. kez karşı karşıya gelecek.

Takımımızın, Gaziantepspor ile oynadığı son 9 maçta da galip geldiği rekabette Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 39-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 8 maçta da eşitliği bozamazken, Takımımız 123, Gaziantepspor ise 55 gol attı. Geçen sezonki maçları Fenerbahçemiz, Kadıköy’de 1-0, deplasmanda da 5-0'lık skorlarla kazandı.

Gaziantep'deki Maçlar

Fenerbahçemiz ile Gaziantepspor, yarın yapacakları lig maçıyla Gaziantep'te 29. kez karşı karşıya gelecek. Gaziantep'te yapılan 28 lig maçında Takımımız 13, ev sahibi ekip 10 galibiyet aldı, 5 maç berabere bitti. Gol sayısında ise Fenerbahçemizin 52-37 üstünlüğü bulunuyor.

Ligin Gol Rekoru

58. sezonunu yaşayan lig tarihinde şimdiye dek bir maçta en fazla gol, Fenerbahçemiz ile Gaziantepspor arasındaki karşılaşmada filelere gitti. 1991-1992 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı ekibimiz 8-4 kazandı. Bu maçta atılan toplam 12 gol, ligde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.

SHARE