Volkan Demirel Logo
10OCTOBER 2013
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Profesyonel Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 20 Ekim Pazar günü deplasmanda K. Erciyesspor ile oynayacağın maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, oyuncularımızın dar alanda yaptıkları 3’e 3 hücum ve defans organizasyonları ile tamamlandı.

Antrenmana A milli takımlarda bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Raul Meireles ile ümit milli takımda yer alan Salih Uçan katılmadı.

Sabah saatlerinde yapılan antrenmana gribal enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Emre Belözoğlu akşam saatlerinde yapılan çalışmada takımdaki yerini aldı. Bruno Alves ile Joseph Yobo ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.


SHARE