Volkan Demirel Logo
11SEPTEMBER 2013
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalıştı.  Oyuncularımız, antrenmanı hücum ve defans organizasyonları ile tamamladı.

MR’ı çekilen Egemen Korkmaz’ın sağ kasığında ödem tespit edildi. Oyuncumuz tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı yaptığı özel program dahilinde sürdürdü. Belindeki ağrıları devam eden Emre Belözoğlu ile Joseph Yobo da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarına devam etti. Öte yandan akşam saatlerinde Milli takım kampından dönen Michal Kadlec, takımdan ayrı çalıştı. Kendi ülkelerinin Milli takımlarında olan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves ve Raul Meireles ile izinli olan Volkan Demirel, Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı.

Altyapıdan 10 oyuncumuz antrenmanda
Altyapı takımlarımızda oynayan Mehdi Akgül, Furkan Taşdemir, Tolga Tekin, Eray Deniz, Fatih Somuncu, Muhammed Akarslan, Yiğit Özden, Ömür Günaydın, Cengizhan Gündüz ile Semih Ergül de çalışmalarda yer aldı.

Fenerbahçemiz, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 12 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışmanın ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek..


SHARE