Volkan Demirel Logo
19NOVEMBER 2013
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında 24 Kasım Pazar günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından 2 grup halinde dar alanda hücum ve defans organizasyonları çalışan oyuncularımız,  bu çalışmayı dönüşümlü olarak gerçekleştirdiler. Antrenman oyuncularımızın taktiksel ve bireysel çalışmalarıyla tamamlandı. Altyapıdan da 10 sporcumuz antrenmanda yer aldı.

Kamerun milli takımından dönen Pierre Webo, antrenmanın ilk bölümünde takımla; ikinci bölümünde ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Mehmet Topal’ın tedavisine devam edilirken, bağırsak enfeksiyonu geçiren Erten Ersu antrenmana çıkmadı. Volkan Demirel ise özel program dahilinde çalıştı. 

Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Gökhan Gönül, Caner Erkin, Salih Uçan,  Emmanuel Emenike, Bruno Alves ve Raul Meireles ise antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemiz, MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını 20 Kasım Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışmanın 30 dakikası  basına açık gerçekleştirilecek..


SHARE