Volkan Demirel Logo
21JANUARY 2017
Fenerbahçemiz Medipol Başakşehir’i Konuk Ediyor

Fenerbahçemiz Medipol Başakşehir’i Konuk Ediyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun 18. Haftasında Medipol Başakşehir’i konuk ediyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. beIN Sports'tan canlı olarak yayınlanacak maçta hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. 

Profesyonel Futbol Takımımız ligde geride kalan 17 haftalık bölümü 32 puanla tamamlarken, rakibimiz Medipol Başakşehir ise 39 puanla lider durumda bulunuyor.

Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek

Fenerbahçemiz ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak 18. hafta mücadelesini Bülent Yıldırım yönetecek. Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz’ün yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

Hazırlıklar tamamlandı

Fenerbahçemiz, hazırlıklarını Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 2 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı ve Takımımız Can Bartu Tesislerimizde kampa girdi.

Medipol Başakşehir ile 18. Randevu

Fenerbahçemiz ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig'de yarın 18. kez karşılaşacak. Takımımızın, Medipol Başakşehir ile oynadığı 17 maçta Fenerbahçemiz 8, Medipol Başakşehir 7 galibiyet aldı, 2 maç da berabere sonuçlandı. Ekibimizin 23 golüne, lacivert-turunculular 21 golle yanıt verdi.  Bu sezonun ilk yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı.

Futbolcularımızdan taraftarlarımıza çağrı

Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Volkan Demirel ile başarılı oyuncularımızdan Jeremain Lens ve Martin Skrtel, Medipol Başakşehir maçı öncesinde Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalar yaptı. Maça ilişkin görüşlerini paylaşan futbolcularımız, taraftarlarımızı da destek vermek için tribünlere çağırdı.

Volkan Demirel: "Taraftarlarımızın gelmesini şiddetle istiyoruz"

Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında karşılaşacakları Medipol Başakşehir maçının önemli ve zorlu bir karşılaşma olacağını ifade etti ve taraftarlarımızı maça şu sözlerle davet etti: “Taraftarlarımız bizim itici gücümüz, kuvvetimiz. O yüzden onların maça gelmesini şiddetle istiyoruz.”

Volkan Demiel’in açıklamalarının tamamı için tıklayınız.

Jeremain Lens: "Taraftarlarımız bizi ekstra motive ediyor"

Hollandalı başarılı oyuncumuz Jeremain Lens, Medipol Başakşehir’le oynayacakları Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında iyi bir sonuç alabilmeleri için taraftarlarımıza ihtiyaç duyduklarını belirtti. Onların destekleriyle oynanan maçların havasının başka olduğunu ifade eden Lens, “Taraftarlarımız bizi ekstra motive ediyor” dedi.

Jeremain Lens’in açıklamalarının tamamı için tıklayınız.

Martin Skrtel: "Taraftarlarımızın gücü ile galip gelmemiz kolaylaşacaktır"

Profesyonel Futbol Takımımızın Slovak oyuncusu Martin Skrtel, ligin 18. haftasında Medipol Başakşehir karşısında önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Karşılaşmadan 3 puan almak zorunda olduklarını belirten Skrtel, “Taraftarlarımızın gücü ile galip gelmemiz kolaylaşacaktır” dedi.

Martin Skrtel’in açıklamalarının tamamı için tıklayınız.

SHARE