Volkan Demirel Logo
28OCTOBER 2015
Fenerbahçemiz Osmanlıspor’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz Osmanlıspor’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor’a konuk oluyor. 29 Ekim Perşembe günü Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Müsabakada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.

Ligde geride kalan 9 haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile tamamlayan Ekibimiz, rakip kalelere 14 gol atarken, filesinde 9 gol gördü.  Portekizli teknik adam Vitor Pereira yönetimindeki Takımımız topladığı 18 puanla 3. sırada yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Osmanlıspor ise geride kalan 9 haftada elde ettiği 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 11 puan topladı. Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Osmanlıspor, puan sıralamasında kendisine 12. basamakta yer buldu.

Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 10. hafta maçında Osmanlıspor ile Fenerbahçemiz arasında 29 Ekim Perşembe günü Osmanlı Stadı’nda oynanacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Ekrem Kan ve Orkun Aktaş olurken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kemal Yılmaz. Müsabakada Koray Geçerler ile Çağdaş Altay da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Hazırlıklar tamamlandı

Fenerbahçemiz, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Aktif dinlenmeden sonra antrenman çift kale maçla noktalandı.

Tedavisi için Almanya’da bulunan Caner Erkin antrenmanda yer almadı. Abdoulaye Ba ve Michal Kadlec,  takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçemizin 19 kişilik Osmanlıspor maçı kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Riberio, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Bruno Alves, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Raul Meireles, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Uygar Mert Zeybek, Lazar Markovic, Mehmet Topuz, Jose Fernandao ve Robin van Persie.

SHARE