Volkan Demirel Logo
19APRIL 2016
Fenerbahçemiz Torku Konyaspor’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz Torku Konyaspor’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Torku Konyaspor ile 20 Nisan Çarşamba günü saat 21.15’te Büyükşehir Torku Arena’da karşı karşıya gelecek. ATV ekranlarından naklen yayınlanacak olan bu müsabakayı Tolga Özkalfa yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele ettiği H Grubu'nda Antalyaspor, Giresunspor ve Tuzlaspor ile eşleşen Fenerbahçemiz, grubunu 16 puanla namağlup lider tamamlayarak Son 16 Turu’na yükseldi. Bu turda Kayserispor’la eşleşen Fenerbahçemiz, rakibini uzatmalarda Diego Ribas’ın attığı golle 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finalde ise Amed Sportif Faaliyetler’le eşleşen Takımımız, Diyarbakır’daki ilk maçtan 3-3’lük eşitlikle ayrılırken, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan rövanş mücadelesini ise 3-1’le geçerek adını yarı finale yazdırdı.

G Grubu’nda Kayserispor, İnegölspor ve Etimesgut Belediyespor ile Torku Konyaspor ise grubunu 16 puanla ilk sırada tamamlayarak üst tura yükseldi. Son 16 Turu’nda Antalyaspor’la eşleşen Torku Konyaspor, rakibini 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde eşleştiği Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1, kendi evinde de 1-0 mağlup eden Torku Konyaspor, yarı finalde Fenerbahçemizin rakibi oldu.

Karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek

Fenerbahçemiz ile Torku Konyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakasını Tolga Özkalfa yönetecek. Baki Tuncay Akkın ile İbrahim Bozbey’in yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan. Müsabakanın gözlemcisi ise Metin Tokat.

Hazırlıklar tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimindeki antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 2 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Lazar Markovic çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. 

Fenerbahçemizin 19 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.

SHARE