Volkan Demirel Logo
02JANUARY 2013
Fenerbahçemize Antalya’da Coşkulu Karşılama

Fenerbahçemize Antalya’da Coşkulu Karşılama

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek bölgesinde yapacağı kampla sürdürecek olan Fenerbahçemiz bu kente vardı.

Toplam 28 futbolcumuzun bulunduğu kafilemiz, Antalya Havalimanı’nda coşkulu taraftarlarımızca karşılandı.

Saat 21.00’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Antalya’ya hareket eden Fenerbahçemiz, saat 22.15 sularında bu kente ulaştı. Antalya Havalimanı’nda kafilemizi yüzlerce taraftarımız karşıladı. Teknik heyet ve oyuncularımızı çiçekler, meşaleler, tezahüratlar ve pankartlarla karşılayan taraftarlarımız, uzun süre sevgi gösterilerinde bulundu.

Pankartlar arasında, üzerinde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın resimleriyle beraber ’Yitirmeyin Umutları Unutmayın 17’de 16’yı’ ve ’Sen Bizim Kocaman Gururumuzsun’ yazılı pankartlar en dikkat çekici olanlarıydı.

Kafilemiz,  Havalimanı’ndan 10 gün boyunca kamp yapacağı Sentido Zeynep Golf Hotels’e geçti. Kamp kadrosunda yer alan oyuncularımız ise şöyle:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Cinemre, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Raul Meireles, Recep Niyaz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Milos Krasic, Sezer Öztürk, Gökhan Sazdağı, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Aziz Ceylan.


SHARE