Volkan Demirel Logo
19DECEMBER 2013
Fenercell Ve Avea Mağazası Bağdat Caddesi’nde Açıldı

Fenercell Ve Avea Mağazası Bağdat Caddesi’nde Açıldı

Taraftar hatlarıyla 2009 yılında dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak, spor kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratan Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea, Fenerbahçe Spor Kulübü ile yeni bir işbirliğine imza atarak ilk Fenercell & Avea Mağazası’nı Bağdat Caddesi’nde açtı.

Açılışa Başkanımız Aziz Yıldırım, Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Genel Sekreterimiz Mahmut Uslu, yöneticilerimiz, Fenerbahçe Avea CEO’su  Erkan Akdemir, Avea Yönetim ekibi, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile kalecilerimizden Volkan Demirel katıldı.

Abdullah Kiğılı: “Çok önemli bir açılış gerçekleştiriyoruz”
Mağazanın açılışında konuşan Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı, “Bugün burada çok önemli bir açılışı gerçekleştiriliyoruz. Fenercell, Avea  ortaklığı ile birlikte ilk kez böyle bir mağaza açıyoruz. Bu mağazamızda tüm sporseverlere ve özellikle de Fenerbahçelilere hizmet sunuyoruz. Avea genel müdürüne de bu ortaklıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi..

Erkan Akdemir: “Hedefimiz daha fazla mağaza açmak”
Avea CEO’su Erkan Akdemir de, “Bir ilke imza atarak GSM operatörü ve spor kulübü işbirliği ile mobil dünyayı yeni bir platforma taşıyıp Fenercell markasını sunmuştuk. Şimdi ise yine bir ilke imza atarak Fenercell & Avea mağazasını açıyoruz. Mağazamızla müşterilerin hem teknolojik ve GSM hizmeti hem de sportif ihtiyaçlarını bir arada karşılayabilecekleri platform yaratıyoruz. Hedefimiz Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüm lisanslı ürünlerinin satılacağı, Fenerbahçe spor kulübünün imza günlerinin de yapılacağı mağazalarımızın sayısını artırarak, mümkün olduğunca daha fazla kitleye ulaşıp taraftarlara kulüpleri ile daha yakın olma fırsatı sunmak. Hedefimiz daha fazla mağaza açmak” diye konuştu.

Açılışın ardından Başkanımız Aziz Yıldırım ile Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı, Avea yetkililerine arkalarında isimlerinin yazılı olduğu forma hediye etti.

Turhan Şahin: “Başarının arkasında ekonomik güç şart”
Fenercell ve Avea Mağazası ile görüşlerini FB TV’ye aktaran  Asbaşkanlarımızdan Turhan Şahin,”Hayırlı uğurlu olsun. Başarının arkasında ekonomik güç şart. Biz de bu başarı için böyle bir hizmeti sunduk.  Bu ilk örnek olur. Bütün Türkiye çapına yayılır. Herkes kazanır” ifadelerini kullandı.

Tahir Perek: “Fenercell, çok başarılı olmuş bir kuruluşumuz”
Asbaşkanlarımızdan Tahir Perek ise, “Aslında Fenerbahçe olarak, bize finansman kaynağı sağlayacak her yerde varız. Fenercell, çok başarılı olmuş bir kuruluşumuz. Bunu daha da geliştirterek, ilerliyoruz. Bizim ticari düşüncemizde, taraftarımıza  hizmet vardır. İnşallah bu sayılar artarak, devam edecek. 1 milyon ilk hedefti;  bu sayı artacak. Taraftarlarımız bu konu da da bizi gönülden destekliyor” dedi.

Hakan Demir: “800 bin aboneyi geçtik”
Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir de, “Fenercelli kurduğumuz günden itibaren yaklaşık  5 yıl geçti. Bugün Bağdat Caddesi’nde yeni bir mağaza açılışını gerçekleştiriyoruz. Değişik bir konsept. Bütün telekominikasyon ihtiyaçlarını karşılayan bir şirket haline geldik. Hdefimiz bir milyon aboneye ulaşmaktı ve şu anda 800 bin abone olduk. Taraftarlar, burada kendilerini  evlerinde hissedecekler. Bütün Fenerbahçe ürünlerine burada ulaşabilecekler. Taraftarımızın olduğu her yere ulaşmak istiyoruz. Fenerium'un başarısı ortada. Fenerium, bizim amiral gemimiz. Burada ortak olarak, iş birliğine giriyoruz. Çok güzel kampanyalar gerçekleştiriyoruz. Burası taraftarların yeri” şeklinde konuştu.

Volkan Demirel: “Fenercell ve Fenerium ürünlerini kullanalım”
Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kaptanlarımızdan Volkan Demirel, “Yeni bir mağazamızla beraber, güzel bir açılış gerçekleştirdik. Fenercell, Fenerium Avea işbirliği sonucunda. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Fenercell olarak, 800 bin üyeye ulaştık. İnşallah bunu 1 milyona ulaştırmak istiyoruz. Fenercell ve Fenerium ürünlerini kullanarak,hem biz hem de kulübümüz kazansın“ dedi.

Volkan Demirel:"Her şey çok yolunda"
Ligde yaşanılan rekabet sorusuna başarılı file bekçisi, “Lig yarışı bizim açımızdan çok güzel gidiyor. İyi bir durumdayız. Her şey çok yolunda. Bu da alınan sonuçlarla en iyi şekilde yansıyor. Şampiyonluktan bahsetmek için henüz çok erken. Ama büyük bir avantajımız var. Karabük maçıyla beraber, tüm maçları kazanarak; sezon sonu istenilen şampiyonluğu elde etmek istiyoruz” yanıtını verdi.
 

Volkan Demirel:"Çalışmanın kazancı"
Son dakikalarda buldukları gollerle kazanılan galibiyetlerle ilgili soru üzerine, Volkan Demirel şu ifadeleri kullandı:
“Biz bunu tamamen çalışmanın kazancı olarak görüyoruz. Son dakikalara bırakmak ya da bırakmamak değil, ama kazanmak istiyoruz. Diğerleri şans mı derler, başka bir şey mi derler, bilemem. Futbolun ne getireceği ne götüreceği belli olmaz. Şampiyonluk için konuşmak henüz erken”

Fenercell taraftarlarına özel kampanya
Mağaza açılışına özel olarak Fenerium ürünleri tüm Fenercell’lilere, indirimle satışa sunuldu. Fenercell & Avea mağazasında tüm Avea bayilerinde satılan son teknoloji ürün ve hizmetlerin yanı sıra, Fenerium mağazalarında satılan tüm ürünler, Fenercell’in bireysel ve kurumsal GSM hizmetlerinin yanı sıra Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sarı lacivert interneti  Fenernet ürünleri de taraftarlarla buluşuyor.

Aralık ayı sonuna kadar Fenercell & Avea mağazasından taahhütlü faturalı Fenercell hat aktivasyonu yapan abonelere imzalı forma, faturasız hat alanlara taraftar atkı hediye edilecek.

Gün boyu süren etkinlik kapsamında yapılan yarışmalarda mağazanın ilk ziyaretçilerine Iphone telefonlar, yıldız futbolcular tarafından imzalı Fenerbahçe formaları ve futbol topları, Fenercell şapkaları, Fenerbahçe atkıları ve DVD’leri ile Avea kupaları hediye edildi.


SHARE