Volkan Demirel Logo
27JANUARY 2015
Futbolcularımız

Futbolcularımız "Hedef 1 Milyon Üye" Projemizi Anlattı

Kulübümüzün dev projesi "Hedef 1 Milyon Üye" Projemize sporcularımızın verdiği destek ve projenin detaylarını oyuncularımızdan öğrenme fırsatı devam ediyor.

Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves ve Egemen Korkmaz Hedef 1 Milyon Üye İletişim Merkezi’nde taraftarlarımıza projeyi anlattı.

Operatörler tarafından aranan Fenerbahçe taraftarlarıyla sohbet eden futbolcularımız, taraftarlarımıza üyelik koşullarını ve üye olmanın avantajlarını birebir aktardı.

Futbolcularımız yeni üyelerimizle bir araya geldi

Sonrasında Akasya Alışveriş Merkezi’ne giden futbolcularımız, burada “Hedef 1 Milyon Üye” Projesi kapsamında Kulübümüze üye olan taraftarlarımızla bir araya geldi. Futbolcularımızı yakından görme şansı yakalayan yeni üyelerimiz, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. 

Ardından basın mensuplarına da kısa bir açıklama yapan Volkan Demirel, “Buradaki üye olan arkadaşlarımıza üyelik zarflarını verdik. Projemizin çok büyük olduğunu biliyoruz. Biz de futbolcular olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah hedeflediğimiz 1 milyon kişiye de en kısa zamanda ulaşacağız” dedi.

Taraftarlarımız kulübümüze üye olmak ve bilgi almak için 0216 996 19 07 numaralı telefondan Hedef 1 Milyon Üye İletişim Merkezi’ni arayabilir. Ayrıca Kulübümüze üye olmak için detaylı bilgilere www.hedef1milyonuye.com ’dan ulaşabilirler.


SHARE