Volkan Demirel Logo
07OCTOBER 2014
Galatasaray Maçının Hazırlıkları Başladı

Galatasaray Maçının Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 6.haftasında 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 19.00’da Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, 2 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Salonda kuvvet çalışmasıyla başlayan antrenman, sahada gerçekleştirilen dayanıklılık koşusuyla tamamlandı.

2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinde A Milli Futbol Takımımızın Çek Cumhuriyeti ve Letonya’yla oynayacağı maçlar için Milli Takım kadrosunda bulunan Mert Günok, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal ile Portekiz’in Danimarka’yla oynayacağı karşılaşma için milli takım kampında bulunan Bruno Alves’in yanı sıra 2015 Afrika Kupası elemelerinde Senegal’in Tunus maçı kadrosunda bulunan Moussa Sow, Nijerya’nın Sudan’la oynayacağı karşılaşma nedeniyle Milli takım kadrosunda yer alan Emmenuel Emenike ile Amsterdam’da düzenlenecek olan dörtlü turnuva için U20 Milli Takımında bulunan Hakan Cinemre, antrenmanda yer almadı.

Egemen Korkmaz, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz, takımdan ayrı gerçekleştirilen özel program eşliğinde antrenmanı tamamlarken, teknik heyet tarafından özel izinli olan Pierre Webo antrenmana katılmadı.

Fenerbahçemiz, 8 Ekim Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek. Günün ilk antrenmanı saat 11.00'de basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek. Takımımız günün ikinci antrenmanını ise saat 18.00'de yapacak. 

SHARE