Volkan Demirel Logo
05JANUARY 2013
Günün İlk Antrenmanı Tamamlandı

Günün İlk Antrenmanı Tamamlandı

Fenerbahçemiz, Antalya kampındaki hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde, kafilemizin konakladığı Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında gerçekleştirilen, basın mensuplarına da açık tutulan antrenman saat 10.00’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 5 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dönüşümlü olarak gerçekleştirilen ayak tenisiyle devam etti. Bu çalışmanın ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok ve Erten Ersu antrenmanın ilk bölümünde Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, ardından çift kale maçlarda görev aldı.

Öte yandan antrenmanın ikinci bölümünde sol arka adalesinde sertleşme oluşan Milos Krasic, antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı. Dünkü antrenmanda yer almayan Dirk Kuyt, bu sabah takımdaki yerini aldı. Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Sezer Öztürk ise tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü.

Takımımız günün ikinci antrenmanını da konakladığı otelin sahasında yapacak. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Alanya Derneğimiz, Takımımızı yalnız bırakmadı
Alanya Fenerbahçeliler Derneğimiz, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızı yalnız bırakmadı.

Antrenman sonunda oyuncularımıza Alanya’dan getirdikleri muzları ikram eden taraftarlarımız, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’a da çeşitli hediyeler verdi.


SHARE