Volkan Demirel Logo
13SEPTEMBER 2017
Hakan Dinçay’In Ardından…

Hakan Dinçay’In Ardından…

Bugün yitirdiğimiz Hakan Dinçay’ın vefatının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan yöneticilerimiz, Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel ile Erkek ve Kadın Voleybol Takımlarımızın idari yöneticileri ve kaptanları şu ifadeleri kullandı:

Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu: “Genç yaşta çok büyük bir kayıp”

“20 yıllık dostum, 20 yıllık arkadaşlık… Yönetimdeki en genç arkadaşımızdı. Dünya iyisi bir insandı. Genç yaşta çok büyük bir kayıp. Fenerbahçe’ye ye büyük hizmetler verdi. Söyleyecek söz bulamıyorum. İnsan olarak dünya iyisi bir insandı. Allah rahmet eylesin. Eşine çocuklarına sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Başkanımızın ve bizlerin takdirini kazanarak voleybol şubesini aldı götürdü. Yaklaşık 12-13 sene inanılmaz büyük emekler verdi. Aslında voleybola verdiği hizmet, voleybol federasyonu ve diğer kulüplerin de takdirini kazanmış bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin.

Yaklaşık 18-19 yıldır beraberliğimiz var yönetici olarak. Bir gün herhangi bir problem dile getirdiğini pek hatırlamıyorum, kendi çözmeye çalışırdı. Hakan’ın voleybol ve spora yaptığı katkı hakikaten önemlidir. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Başkanvekilimiz Mithat Yenigün: “Beklenmedik bir yaşta kaybettik”

“Hepimizin başı sağ olsun, camiamızın başı sağ olsun. Hakan’ı maalesef beklenmedik bir yaşta kaybettik. Çok sempatik, Fenerbahçe’ye bağlı, saygılı, çalışkan kardeşimizdi. Futbol maçlarında hakemin yaptığı hatalara arka taraftan bağırmasıyla kulağımda çınlıyor. Allah başka acı vermesin ailesine. Uyumlu bir insandı. Fenerbahçe’ kendisine verilen görevi layıkıyla yapardı, görevine bağlıydı.”

Asbaşkanımız Nihat Özbağı: “Her şeyi Fenerbahçe içindi”

“Çok üzgünüm. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Her şeyi Fenerbahçe içindi. Kendisine rahmet, ailesine ve tüm Fenerbahçelilere başsağlığı diliyorum. Çok üzgünüz.

Yönetici olarak birlikte çok iyi şeyler yaptık. Çok hoş ve yapıcıydı. Karar vericiydi. Çok iyi bir arkadaştı. İş hayatında da bir iki kez kendisiyle çalıştım. Mükemmel bir insandı; dürüst, kişilikli. İyi bir aile reisiydi. Değerli bir insandı. Çok üzgünüz. Oyuncularla bütünleşen biriydi. Onlarla yaşardı. Sporculara değer katardı. Ağabeyleri gibiydi.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Doğan: “Başarılı bir yönetici, iyi bir insan, iyi bir dosttu”

Tüm camiamızın başı sağ olsun. Çok eskilerden tanıdığım bir arkadaşımdı. Onun için söyleyecek sözler bulamıyorum. En son Pazar günü ziyaret etmiştim kendisini. Başarılı bir yöneticiydi, iyi bir insan, iyi bir dosttu. Başı sağ olsun camianın. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin.

Asbaşkanımız Ozan Balaban: “Bir ağabeyimi kaybettim”

“Çok üzgünüm. Çok özel ve güzel bir insandı. Yıllardır bu camiada çok başarılıydı. Her zaman biz gençlere yol gösterdi. Ben bir ağabeyimi kaybettim. Allah’tan ailesine sabır diliyorum. Fenerbahçe camiasına da baş sağlığı diliyorum.

O kadar özel bir insandı ki, hastalığından dolayı 1 buçuk senedir görüşemiyorduk. Bana çok destekleri olmuştur, akıl vermiş yol göstermiştir. Hakikaten yıllarını buraya vermiş, ailesinden üstün tutmuş. Elinden ne geliyorsa maddi manevi yapmış. Tüm camianın başı sağ olsun.”

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük: “Hepimizin başı sağ olsun”

Fenerbahçe’ye ilk geldiğimiz günden beri tanışıklığımız vardır. Başta Dinçay ailesi olmak üzere sevenlerine, dostlarına, arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Uzun zaman voleybol şubemizin yöneticiliğini yaptı. Şubemiz de büyük başarılar elde ettiler. Bu başarılarda Hakan beyin büyük emekleri vardı. Hakkımızı tabii ki helal ediyoruz, umarım o da Fenerbahçe mensuplarına haklarını helal ederek gözlerini kapamıştır. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun.

Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu: “Çok değer verdiğim bir büyüğümü yitirdim”

“Çok üzgünüm. 1 buçuk yıldır ailesiyle birlikte mücadele veriyordu. Büyük bir acı çekiyoruz şu an. Dünyanın en iyi Fenerbahçelilerinden biriydi. Dürüst, namuslu iyi bir babaydı. Hakan ağabeyi anlatacak kelime yok. Çok değer verdiğim, sevdiğim saydığım bir büyüğümüm yitirdim.

Sporcusundan malzemecisine kadar herkesle aynı seviyede ilişki götürürdü. Desteklerdi takımı. Sadece voleybola değil Kulübümüze büyük hizmetleri vardı. 3 Temmuz sürecinde arkamızda duran, kara bulutların olduğu günlerde yanımızda bulunan önemli bir insandı. Tanıyanlar hep aynı şeyleri söyleyecektir. Tanımayanlar içinse büyük bir şanssızlık.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Serdar Erkan: “Çok iyi bir Fenerbahçeliydi”

"Bir şey söylemekte çok zorlanıyorum. Çok değerli bir dostumu kaybettim. Çok iyi bir Fenerbahçeliydi. Voleybol şubesine yaptığı katkılar, Fenerbahçe camiasına katkıları asla unutulamaz. Fenerbahçe Camiası’nın başı sağ olsun.

Asbaşkanımız Önder Fırat: “Büyük üzüntü duyuyorum”

“Hakan; karakteri, şahsiyeti, üstün yönetici vasıflarıyla camiada örnek bir insan oldu. Büyük üzüntü duyuyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, değerli ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.

Sportmenliğiyle de örnek bir insandı. Kendisinin temellerini attığı voleybol şubesindeki başarıları geleceğin önünü açtı. Çok büyük işler yaptı voleybol şubesinde ve şubeyi geleceğe hazırladı.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Cenk Başak: “Fenerbahçe çok değerli bir insanını kaybetti”

Acımız çok büyük. Ailesine sabırlar dilerim. Hakan ağabey ile bir çok anım var. Fenerbahçe çok değerli bir insanını kaybetti. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. Sevdiğimiz bir insandı. Allah geride kalanlara sabır versin.

Voleybol Şubesi İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu: “Adam gibi adamdı”

“Adam gibi adamdı. Dürüst, namuslu bir Fenerbahçeliydi. Genç yaşta vefat etti. Huzur içinde yatsın. Ailesine başsağlığı diliyorum.”

Asbaşkanımız Tahir Sarıoğlu: “Mekanı cennet olsun”

“Tüm camiamıza başsağlığı diliyorum. Tüm camiaya çok önem ve değer verdi. Takım oyunu voleybolda Hakan’la başladı. Hep iyi anacağız. Genç yaşta kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Tekrar tüm camiaya baş sağlığı, ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.”
 

Yönetim Kurulu Üyemiz Selim Sapan: “Voleybol Şubemizin Bugünlere Gelmesindeki En Büyük Pay Sahibi”

"Fenerbahçe’mize iyi gününde kötü gününde hiçbir zaman desteğini esirgemeyerek bizlere örnek olan, Voleybol Şubesinin bugünlere gelmesinde ki en büyük pay sahiplerinden biri olan Değerli abimiz Hakan Dinçay’ı kaybetmemizin üzüntüsünü tüm camia gibi ben de derinden yaşıyorum. Rabbim, Cennet Mekânının en güzel katında seni misafir eylesin. Ailesine ve sevdiklerine sabır ihsan etmesini diliyorum"

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman: “Son derece sevecen, yumuşak huylu, iyiliksever ve harika bir insandı”


“Çok çok üzgünüm. Belli bir zamandır yoğun bir mücadele içindeydi fakat kazanamadı. Son derece sevecen, yumuşak huylu, iyiliksever ve harika bir insandı. Futbolculuk dönemimden beri yakın arkadaşlarımdan bir tanesiydi. Maalesef hayatın tek gerçeği bu. Ailesine başsağlığı, kendisine rahmet diliyorum.

Henüz yönetime girmeden önce Fenerbahçe’nin etrafında olan son derece iyi bir Fenerbahçeliydi. Sonra yönetime girdi, başarılı çalışmalar yaptı. Benim için en önemli ve öncelikli tarafı son derece pozitif sevecen ve harika bir insandı. Tekrar ailesine başsağlığı ve kendisine rahmet diliyorum.”

Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel:  "Çok üzgünüz"

“Çok üzgünüz. İçimizden bir ağabeyimizdi. Ailesine başsağlığı, geride kalanlara sabır diliyorum. Tüm camiamızın başı sağ olsun.”

Erkek Voleybol Takım Kaptanı Selçuk Keskin: “Bizim için yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağız”

"Çok üzgünüm. Tüm camiamızın başı sağ olsun. Yanımızda oldu her zaman,  büyük emekler verdi. Çok üzgünüz. Bizim için yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağız. Söyleyecek söz bulamıyorum. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin."

Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar: “Yaşadığımız tüm başarılarda çok büyük katkıları vardı”

"Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bu haberi kabul edemiyorum. Yaşadığımız tüm başarılarda çok büyük katkıları vardı.  Çok iyi bir insandı, çok iyi bir Fenerbahçeliydi. Allah acılı ailesine sabırlar versi. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın."

SHARE