Volkan Demirel Logo
25MARCH 2013
Hazırlıklar Devam Ediyor

Hazırlıklar Devam Ediyor

Fenerbahçemiz, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarını, 1 günlük iznin ardından, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı tutulan antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı. V.Plzen maçında sakatlandıktan sonra bir süre takımdan ayrı kalan Pierre Webo ile ağrıları nedeniyle bir süredir özel program uygulanan Joseph Yobo, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Emre Belözoğlu’nun tedavisine devam edildi. Mehmet Topal düz koşulara başladı. İsviçre Milli Takımı’ndan dönen Reto Ziegler antrenmanda yer alırken; A Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Bekir İrtegün, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Moussa Sow, Raul Meireles ve Dirk Kuyt ile U20 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Salih Uçan ve A2 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Beykan Şimşek ise antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemizin hazırlıkları kapsamında 26 Mart Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenman, saat 11.00’de başlayacak. Bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. 


SHARE