Volkan Demirel Logo
05JULY 2013
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30’da başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasının ardından 8’e 4 top kapma ve pas çalışması ile tamamlandı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Hasan Hüseyin Akınay, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde, takımdan ayrı yaptıkları çalışmarla antrenmanı tamamladı.

İzinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves, Salih Uçan ve Recep Niyaz’ın yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Erten Ersu ve Berkay Değirmencioğlu takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını 6 Temmuz Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.

Oyuncularımız sağlık kontrolünden geçecek
Antrenmanın ardından Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları, saat 12.30’da, Ulus’taki Liv Hospital’da sağlık kontrolünden geçecek.


SHARE