Volkan Demirel Logo
11SEPTEMBER 2013
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıklarını sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30’da başlayan antrenman, 1 saat sürdü. Dayanıklılık koşusuyla başlayan antrenman, stretching çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenmanda, Türk Milli takımdan dönen oyuncularımız da yer alırken bu futbolcularımızdan; Volkan Demirel, Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül rejenerasyon çalışması yaptı, Hasan Ali Kaldırım ile Alper Potuk ise takımla birlikte çalıştı. Öte yandan kendi ülkelerinin Milli takımlarında olan Dirk Kuyt, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves ve Raul Meireles ise antrenmanda yer almadı.

Bel ağrısı nedeniyle Emre Belözoğlu, takımdan ayrı özel program eşliğinde çalışırken, sağ kasığında ağrıları olan Egemen Korkmaz ise tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Fenerbahçemiz, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek. Bu antrenmanın başlama saati 18.00.


SHARE