Volkan Demirel Logo
13OCTOBER 2014
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Profesyonel Futbol Takımımız, Galatasaray maçının hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00’de başlayan çalışma 1 saat 30 dakika sürdü. Öncelikle salonda core egzersiz çalışması yapan oyuncularımız ardından sahada yaptıkları dayanıklılık koşusu ile antrenmanı noktalandırdılar. 

Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Teknik heyetten izinli olan Pierre Webo ile milli takımlarda bulunan oyuncularımız Mert Günok, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Bruno Alves, Michal Kadlec, Moussa Sow, Emmenuel Emenike ve Hakan Cinemre, antrenmanda yer almadı. 

Takımımız, Galatasaray maçının hazırlıklarını 14 Ekim Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilecek çalışma saat 17.00’de başlayacak ve basına açık gerçekleştirilecek.  
 
Sağlık Raporu:
Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sakatlıkları bulunan ve tedavi süreçleri devam eden oyuncularımızın sağlık durumları ile FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Kunduracıoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Moussa Sow: Senegal milli maçında alt adelesinde zorlanma olmuş. Ufak bir şey hissedince bırakmış. Milli takım doktorları maçtan bir gün sonra ultrason çekmişler. Kas ultrasonu yapmışlar. Orada bir sıvı görmüşler. Sıvı gördükleri için, sıvı ve kanama alanı var. Milli takımdan bugün affını istedi. Temas halindeyiz. Buraya gelecek ve tedavilerine bir an önce başlayacağız. Tahmin ediyorum, yarın burada olacak. Detaylı inceleme yaptıktan sonra daha net fikrimiz doğrultusunda tedavisine devam edeceğiz. 

Volkan Demirel: Daha iyi. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Özel programlara devam ediyoruz. 

Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz: Emre ve Mehmet Topuz’un da durumları iyi. Bugün son özel programlarını yaptılar. Yarın takımla beraber birinci safhaya katılıp, takımla beraber olmalarını bekliyoruz. 

Egemen Korkmaz: Özel programı devam ediyor. 10-12 günlük bir süreci var. Son kontrole gidecek. Ondan sonra 'başlayabilirsin' derse cerrahi yapan doktor, takımla birlikte başlamasını bekliyoruz.

SHARE