Volkan Demirel Logo
14SEPTEMBER 2013
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıklarını öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 12.00’de başlayan ve ilk 30 dakikası basına da açık gerçekleştirilen çalışma, 1 saat 10 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel çalışmalarla tamamlandı. Kalecilerimizden Volkan Demirel, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından salonda kuvvet çalıştı.

Dünkü antrenmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu'nun bugün yapılan kontrollerinde sağ ayak alt  adelesinde kısmi yırtık tespit edildi. Futbolcumuzun tedavisine başlandı. Joseph Yobo ve Erten Ersu ise uygulanan özel program doğrultusunda takımdan ayrı koşu yaptı.

Fenerbahçemiz, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 15 Eylül Pazar günü saat 19.00 yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek. 


SHARE