Volkan Demirel Logo
11JANUARY 2018
Kültür Ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş İle Antalya Valisi Münir Karaloğlu Futbol Takımımızı Ziyaret Etti

Kültür Ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş İle Antalya Valisi Münir Karaloğlu Futbol Takımımızı Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sezonun ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Profesyonel Futbol Takımımızı kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Sezonun ikinci yarısına Antalya'da yaptığı kampla hazırlanan Profesyonel Futbol Takımımızın özel konukları vardı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte sarı lacivertli ekibi ziyaret etti. Bakan Kurtulmuş ve beraberindekileri teknik ve idari heyetle futbolcular otelin girişinde karşıladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve oyuncularla sohbet etti. Bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe kampında bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Bakan Kurtulmuş, sarı lacivertli ekibe başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, “Sıkı bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe’nin kampında olmak benim için de onur vesilesi. Başarılar diliyorum. İyi bir takım var. İnşallah ikinci yarı daha iyi bir takım izleyeceğiz. Lig de çok keyifli. Birinci ile dokuzuncu arasında her an her şey olabilir. İlk yarıyı üçüncü bitirdik ama ligi şampiyon olarak bitirmek mümkün. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarıyla ülkemizi temsil etmesini bekleyeceğiz. İnşallah iyi bir hazırlık dönemi geçiririz ve ligin sonunda Fenebahçe’yi şampiyon olarak görürüz” dedi.

Futbol Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'a imzalı forma hediye etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

SHARE