Volkan Demirel Logo
19NOVEMBER 2017
Öztürk Kardeşlerin Hayali Gerçek Oldu

Öztürk Kardeşlerin Hayali Gerçek Oldu

Çorum’da yaşayan ve halk arasında kronik kas hastalığı olarak bilinen Duchenne Musküler Distrofi (DMD) nedeniyle fiziksel yetilerini kaybetmeye başlayan Alihan ve Yiğithan Öztürk kardeşler, Başkanımız Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.

Koyu Fenerbahçe taraftarı olan ve Fenerbahçemizin hiçbir maçını kaçırmayan Öztürk kardeşlerin hayali Başkanımız Aziz Yıldırım ve takım kaptanımız Volkan Demirel ile tanışarak Stadımızda takımımızın maçını izlemekti. Dün İstanbul’a gelen ve ilk olarak Can Bartu Tesislerimizde giderek Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, takım kaptanımız Volkan Demirel ve futbolcularımızla bir araya gelen Öztürk kardeşler daha sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ni ve Fenerbahçe Müzesi’ni ziyaret etti. Alihan ve Yiğithan Öztürk ve ailesi, bugün de kulüp binamızda Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanımız Önder Fırat, Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Doğan ve Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz ile buluştu.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cumhur Sevinç ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkanımız Aziz Yıldırım, koyu Fenerbahçe taraftarı olan Alihan ve Yiğithan Öztürk kardeşlere imzalı Fenerbahçe forması hediye ederken, Öztürk ailesi de Başkanımıza hediye takdim etti.

Alihan ve Yiğithan Öztürk kardeşler ile Ailesi bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor maçını tribünden izledi.

SHARE