Volkan Demirel Logo
09FEBRUARY 2016
Profesyonel Futbol Takımımız Diyarbakır’da

Profesyonel Futbol Takımımız Diyarbakır’da

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında bugün Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, Diyarbakır’a vardı.

Saat 09.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Diyarbakır’a hareket eden Profesyonel Futbol Takımımız, yaklaşık 1.5 saat süren yolculuğun ardından Diyarbakır’a indi.  Kafilede Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Metin Doğan, Barış Aydil ve Cenk Başak da yer aldı.  Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve oyuncularımız burada Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Amed Sportif Faaliyetler yetkilileri ile Amed Sportif Faaliyetler kız takımı tarafından çiçeklerle karşılandı. Profesyonel Futbol Takımımız ardından maçın oynanacağı stada gitti. 

Fenerbahçemizin 19 kişilik kadrosunda ise şu oyuncularımız yer alıyor: 

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Anıl Demir, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Koca, Yasir Subaşı, Hasan Ali Kaldırım, Savaş Polat, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef de Souza, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek ve Jose Fernandao.

Diyarbakır Seyrantepe Diski Spor Tesisleri’nde oynanacak karşılaşma saat 13:00’da başlayacak.

SHARE