Volkan Demirel Logo
08APRIL 2017
Profesyonel Futbol Takımımız Kampa Girdi

Profesyonel Futbol Takımımız Kampa Girdi

Spor Toto Süper Lig’in 27.hafta maçında 9 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’ne Ankara’dan katılımcı olan 26 üye, aileleriyle birlikte tesislerimize geldiler. Burada teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelen ve fotoğraf çektirme şansı bulan misafilerimiz, Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat ve takım kaptanımız Volkan Demirel’e de çiçek takdim ettiler. Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün üyeleri bir süre de antrenmanı izlediler.

Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.

Bu antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesislerimizde kapma girdi. 
 

SHARE