Volkan Demirel Logo
14MAY 2016
Profesyonel Futbol Takımımız Kampa Girdi

Profesyonel Futbol Takımımız Kampa Girdi

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 33. hafta mücadelesinde, 15 Mayıs Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerimizde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenman öncesinde Can Bartu Tesislerimize gelen taraftarımız, Takımımız ve teknik heyetimize sevgi gösterisinde bulundular. Meşaleler yakan taraftarlarımız; Takımımız lehine tezahüratlar yaptılar ve oyuncularımıza çiçek takdim ettiler. Antrenmanın da bir bölümünü izleyen taraftarlarımız, daha sonra tesislerimizden ayrıldılar.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 18.30’da başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla süren antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Lazar Markovic, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Simon Kjaer ve Volkan Demirel takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Bu antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Profesyonel Futbol Takımımız, Can Bartu Tesislerimizde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

SHARE