Volkan Demirel Logo
14SEPTEMBER 2016
Profesyonel Futbol Takımımız Odessa’da Çiçeklerle Karşılandı

Profesyonel Futbol Takımımız Odessa’da Çiçeklerle Karşılandı

Fenerbahçemiz, Ukrayna ekibi Zorya Luhansk takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçı için karşılaşmanın oynanacağı Odessa şehrine gitti.

Saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Borajet Havayolları'na ait özel uçakla Ukrayna’ya uçan kafilemiz, 1 saat süren hava yolculuğunun ardından Odessa’ya vardı. Kafilemizi havaalanında Türkiye Cumhuriyeti Odessa Başkonsolosu Cemil Ufuk Toğrul ile Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Sezen çiçeklerle karşıladı. Aynı zamanda havaalanında bekleyen çok sayıda taraftarımız, takımımıza sevgi gösterilerinde bulundu.

Öte yandan Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat, saat 18:00’de Chernomorets Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcumuz katılacak. Maç öncesi takımımızın son antrenmanı, Chernomorets Stadyumu’nda saat 18:30’da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacaktır. Rakip takım Zorya Luhansk, son antrenmanını yine aynı gün Chernomorets Stadyumu’nda saat 19:30’da yapacak ve bu antrenmanın da ilk 15 dakikası basına açık olacak. Zorya Luhansk’ın basın toplantısı ise 19:00’da Chernomorets Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Takımımızın 19 kişilik kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Petrovich Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı,  Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Salih Uçan, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Robin van Persie, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.
 

SHARE