Volkan Demirel Logo
04FEBRUARY 2016
Profesyonel Futbol Takımımızdan Fenerbahçe Spor Okulları’na Ziyaret

Profesyonel Futbol Takımımızdan Fenerbahçe Spor Okulları’na Ziyaret

Profesyonel Futbol Takımımız, Sömestr Kampı için Antalya’da bulunan Fenerbahçe Spor Okulları’nı ziyaret etti. Kafilemiz burada Fenerbahçe Spor Okulları öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 20.haftasında 5 Şubat Cuma günü Antalya Stadyumu’nda Antalyaspor ile karşılaşacak olan kafilemiz akşam saatlerinde maçın oynanacağı kente ulaştı.

Oyuncularımızdan H.Ali Kaldırım ile Fabiano Ribeiro Antalya Terracity Alışveriş Merkezinde bulunan Fenerium mağazasında düzenlenen imza gününe katılırken, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve oyuncularımız Fenerbahçe Spor Okulları’nı ziyaret etti. 

Organizasyonda Asbaşkanlarımızdan Önder Fırat, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hakan Dinçay, Metin Doğan, Fenerbahçe Futbol Altyapı Koordinatörü ve Scout Direktörü Müjdat Yetkiner, teknik heyetimiz, oyuncularımız ile Fenerbahçe Spor Okulları yetkilileri ve öğrencileri yer aldı. 

Spor okullarının kamp yaptığı otelde yoğun ilgi ile karşılanan kafilemiz, burada geleceğin sporcu adayları ile bir araya geldi. 

Sahneye çıkan teknik heyetimiz ve oyuncularımız burada kısa birer konuşma da yaptılar. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, “Burada Fenerbahçe’nin ne kadar büyük ve güçlü bir aile olduğunu görüyorum. Hep beraber çok daha fazla çalışmalıyız. İnanıyorum ki bu sezon şampiyon olacağız” dedi.

Kaptanlarımızdan Volkan Demirel de, “Bütün çocuklara başarılar diliyorum. İnşallah sizler de bizler gibi uzun yıllar Fenerbahçe camiasında sporcu olarak görev alırsınız” diye konuştu. Organizasyonda yoğun ilgi gören kafilemiz konuşmaların ardından otelden sevgi gösterileri eşliğinde ayrıldı. 

Fenerbahçe Spor Okulları Sömestr Kampı

1 Şubat Pazartesi günü başlayan Fenerbahçe Spor Okulları Sömestr Kampı, yarın sona eriyor. Kampta Türkiye genelindeki 42 futbol, 20 de basketbol ve voleybol okulundan toplam 950 sporcu ile 150 spor okulu antrenörü yer alıyor. 2 futbol sahası ile 3 de voleybol ve basketbol salonun kullanıdığı kampta; seçme ve değerlendirme yapmak üzere 35 kişilik altyapı antrenör kadrosu ile birlikte 8 kişilik Fenerbahçe Spor Okulu idari personeli, 2 doktor, 5 sağlıkçı ve 2 de ambulans görev alıyor.
 

SHARE