Volkan Demirel Logo
12OCTOBER 2013
Sabah Antrenmanından Notlar

Sabah Antrenmanından Notlar

Süper Lig’in 8.haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi. Salonda denge ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman kuvvet çalışmasıyla tamamlandı.

Bruno Alves ile Raul Meireles takımdan ayrı özel program eşliğinde çalışmalarını sürdürürken, milli takımlarda bulunan oyuncularımızdan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Salih Uçan antrenmana katılmadı.

Profesyonel Futbol Takımımız, Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek. Saat 18.00’da başlayacak olan çalışma basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. 


SHARE