Volkan Demirel Logo
05JANUARY 2019
Sadık Çiftpınar: Hayalini Kurduğum, Ait Olduğum Yerdeyim

Sadık Çiftpınar: Hayalini Kurduğum, Ait Olduğum Yerdeyim

Başarılı stoper Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili “Hayallerimin peşinden geldim.  Hayalini kurduğum, ait olduğum yerdeyim” açıklamasında bulunurken, Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de, Sadık transferinden duydukları memnuniyeti ifade etti.

26 yaşındaki transferimiz FB TV’ye yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu söyledi. Elinden geleni yapacağını belirten Sadık, “Öncelikle bu sıcak karşılamadan dolayı başta Sayın Başkanımız Ali Koç’a, Semih Özsoy Başkanımıza ve diğer yönetici ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Bana, kendi evimde; kendi yuvamda gibi hissettirdiler. Hayalini kurduğum yerdeyim. Ait olduğum yerdeyim. Ailemle birlikte bunun mutluluğunu yaşıyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Yarından itibaren takımla birlikte olacağım. Çok çalışacağım, çok mücadele edeceğim. İkinci yarıda takımımızı, camiamızı en iyi yerlere getirme adına sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğim. Taraftarlarımızın gönlü ferah olsun. Çok kaliteli bir takımımız var. İnşallah bunu hep beraber el birliğiyle göstereceğiz. Fenerbahçe, iç sahadaki maçlarda ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu her zaman gösterdi. İkinci yarıda da taraftarlarımızdan aynı desteği bekliyoruz. Bizlerde sahada terimizin son damlasına kadar, elimizden gelenin en iyisini yaparak, onlara o mutluluğu yaşatmak istiyoruz. İnşallah camiamızı çok daha iyi yerlere getirerek, taraftarlarımızı mutlu ederiz” dedi.

Mehmet Topal’ın basın toplantısında kendisini övdüğü sözlerin hatırlatılması üzerine başarılı isim, “Huzurunuzda Mehmet ağabeye teşekkür ediyorum. Onu çok eskiden tanıyorum. Çok karakterli ve düzgün birisi. Türk futboluna çok katkılar sağlamış bir isim. Şimdi onunla takım arkadaşı olacağız. Onun da mutluluğunu yaşıyorum. Volkan Demirel’le de tanışıyoruz. Çok düzgün bir karakter ve büyük bir Fenerbahçe taraftarı. Ben de onların izinden yürümeye devam edeceğim. Onlar gibi Fenerbahçe’ye büyük katkılar sağlayabilirsem ne mutlu bana. Takıma katıldığımda diğer arkadaşlarımla da samimi olacağımı düşünüyorum. İnşallah her şey çok güzel olur” diye konuştu.

Sadık Çiftpınar: Hayallerimin peşinden geldim

Sosyal medyada Puyol ve Marcelo benzetmeleri ile ilgili de başarılı stoper, “Bu benzetmeler çok güzel. Bu benzetmelere sadece tarzımla değil, saha içerisindeki duruşumla, mücadelemle, sahada gösterdiğim performansla da layık olmaya çalışıyorum. Son bir haftada taraftarlarımız bana çok büyük ilgi gösterdiler. Destek mesajları aldım. Bu konuda onlara çok teşekkür ediyorum. İşin diğer boyutunda da Malatyaspor’un üzerimde çok emeği var. Başta Başkanımız Adil Gevrek olmak üzere, Teknik Direktörümüz Erol Bulut, takım arkadaşlarım, bütün camiamız, personelimiz ve Malatyaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Çok güzel 4.5 sezondu. Buraya hayallerimin peşinden geldim. Bugün Fenerbahçe bayrağı altındayım. Çok mutluyum. Açıkçası duygularımı tarif edemiyorum. İnşallah bu formaya, bu camiaya, bu armaya layık olabilirim.  Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çok çalışacağım, kimsenin bundan şüphesi olmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

 
Selahattin Baki: Fenerbahçe taraftarının da çok seveceği bir oyuncu
 

SHARE